- Nu en del av BEVI-gruppenDin kontakt när det gäller drivsystem

HEM / Referenser / Referenser HVAC

Referenser - HVAC

Här följer några exempel på det vi har gjort!

HVAC

VA

Industri

Välj branch igenom att klicka på respektive bild för att läsa mer om DrivHusets installationer, drifttagningar och lösningar runt om i Sverige. Innehållet kommar att utökas regelbundet!

Frekvensomformare och nya fläktaggregat sparar miljoner åt Landstinget

När Länssjukhuset i Ryhov i Jönköping byggdes i början på 1980-talet användes modern teknik och den kunskap som gällde då. Men man hade inte lika stort fokus på energiförbrukning den gången.

Nu har de gamla mekaniskt styrda fläktaggregaten för den luftburna värmen och kylan delvis bytts ut mot nya energieffektiva fläktaggregat av fabrikat Novenco levererade av Wennblom & Andersson AB och de drivs med nya moderna frekvenomformare levererade av DrivHuset.

Den uppskattade energibesparingen för de 31st fläktaggregat som bytts ut kommer energikostnaden att minska med ca 3,5 miljoner per år. Du läste rätt - 3,5 miljoner svenska kronor per år! Hur är det möjligt? - Jo, kombinationen av energieffektivare fläktaggregat från Novenco som är varvtalsstyrda med nya energieffektiva frekvensomformare optimerade av DrivHuset för lägsta energiförbrukning, då är det möjligt, svårare än så är det inte.

Återbetalningstiden blir förvånansvärt kort.

Adress: Box 189 - 595 22 Mjölby - Sweden    Telefon: 0142 - 29 06 60    E-post: info@drivhuset.nu

© Drivhuset AB Alla rättigheter reserverade   |   Om cookies   |   Sitemap   |    Användarvillkor   |   Säkerhetspolicy   |   Miljöpolicy