- Nu en del av BEVI-gruppenDin kontakt när det gäller drivsystem

HEM / Webbshop / Produal givare & transmittrar

Redan kund?
Logga in här!

Produal givare & transmittrar

Differenstryck-transmittrar Luft

PEL är en trycktransmitter som mäter tryck och tryckskillnader i luftbehandlingssystem. Tryckmätningen är temperaturkompenserad efter lufttemperatur.

Luftflödestransmittrar

IVL lufthastighets-transmitter för mätning av lufthastighet i ventilationskanal. Även försedd med en utgång för temperatur.

Luftvolymtransmittrar & Mätrör

IML för mätning och styrning av luftmängder i luftbehandlingsaggregat. Lämpligt mätområde kan väljas vid drifttagningen i fyra olika områden.

Här finner ni även mätrör!

Trycktransmittrar
för vätska

VPEL differenstrycktransmitter för mätning av tryck i vätska. givaren har 2 valbara mätområden som kan väljas vid drifttagningen.

VPL-trycktransmitter(3-tråd) för värme och kylsystem. VPL har fyra valbara områden.

Fukttransmittrar

Fukttransmittrar som mäter fukt och temperatur inomhus, utomhus, eller i ventilationskanaler. Finns i flera utföranden.

Koncentrations Transmittrar

Transmittrar som mäter CO₂-halter
eller ekvivalenta ämnen(VOC). Finns i många utförande med både temperatur- och fuktmätning. Några är särskilt framtagna för att sitta i ouppvärmda utrymmen.

Ljusstyrketransmittrar

Transmittrar för mätning av ljusintensitet inomhus eller utomhus. Vissa är även utrustade med temperaturmätning.

Temperatur-transmittrar

Ett brett sortiment av olika typer av temperatur-transmittrar för olika behov, ouppvärmda utrymmen, höga temperaturer i luftkanaler, rumstemperatur för automatiska VVS-system, etc...

Vind & regntransmittrar

Transmittrar framtagna för byggnads-automationens behov vad beträffar mätning av nederbörd, vindriktning och vindhastighet

Kanalgivare

Flera olika temperaturgivare för att mäta temperatur eller medeltemperatur i ventilationskanaler, finns även med fläns för montage med valbart mätdjup.

Vattensensorer

Temperaturgivare i olika utföranden för vätska, i HVAC, kylsystem eller för att säkerställa skydd mot frysning i t.ex.värmebatteri

Utomhusgivare

TEU temperaturgivare för mätning av utomhustemperatur.

Passiva givare - Rumsgivare

Givare för mätning av rumstemperatur. Givaren är avsedd för väggmontage, eller för montering på infälld dosa.

Passiva givare - Industrigivare

Temperaturgivare för mätning av temperatur i krävande miljöer, t.ex. bastu, kylrum, frysar, idrottshallar och lager. Finns variant i vädertålig aluminium, IP67, vilket också försäkrar ett gott mekaniskt skydd för givaren.

Drifttagnings verktyg

Drifttagnings verktyget ML-SER har utformats för enkel drifttagning och konfigurering av Produals transmitter-produkter. ML-SER visar apparatspecifika konfigura-tionsmenyer när anslutningen har kopplats till huvudapparaten.

Adress: Box 189 - 595 22 Mjölby - Sweden    Telefon: 0142 - 29 06 60    E-post: info@drivhuset.nu

© Drivhuset AB Alla rättigheter reserverade   |   Om cookies   |   Sitemap   |    Användarvillkor   |   Säkerhetspolicy   |   Miljöpolicy