Din kontakt när det gäller drivsystem

HEM / Nyheter

Nyheter

DrivHuset växer och expanderar - Nu även hämtlager i Stockholm! 

Nu har vi äntligen sjösatt vårt eftertraktade hämtlager i Stockholm för att ännu snabbare och lättare kunna svara upp på våra kunders behov i och runt den kungliga huvudstaden.
I ett nära samarbete med Produal AB har vi valt att lägga vårt "start-up" lager i deras lokaler som Ni finner på adressen nedan. För beställning kontaktar Ni oss som vanligt via telefon 0142-29 06 60 eller skriftlig order till order@drivh.se så återkommer vi till Er med vidare instruktioner. Men var noga med att upplysa oss om att Ni ämnar att hämta Era varor på Stockholms lagret. 

Vi har börjat med att lägga upp Vacon 100 HVAC upp t.o.m. 22kW, som är en mycket användarvänlig och robust frekvensomriktare för pumpar, fläktar och kylkompressorer inom fastighetsautomation. Tanken är att lagret ska anpassas och växa för att möta upp marknadens behov, men vi börjar där.
Vi kan självklart också ordna med avhämtning för övriga produkter som normalt inte är lagervaror om det så skulle passa Era behov. Vi står till Ert förfogande!

DrivHuset's Stockholms lager:
Produal AB
Solkraftsvägen 16A
135 70 Stockholm

Kartbild - Google Maps

//Ricard Löfgren


Frekvensomriktare Danfoss och Vacon är motoroberoende och framtidssäkrade. De är nämligen kompatibla med asynkronmotorer, PM-motorer och Synkrona Reluktansmotorer, Se Video: https://www.youtube.com/watch?v=LWXENptANhM

Fler nyheter

Det växer i DrivHuset - Ytterligare nyanställd säljare

Vi är stolta över att välkomna ytterligare en säljare i vår organisation, Frans Rothman.

Med hans goda tekniska kunskaper och bred erfarenhet inom VA-marknaden tar vi ytterligare ett steg framåt i vår marknadsstrategiska plan. Det gångna året har uppmanat oss till att bredda organisationen för att möta upp kundernas behov.

Välkommen ombord Frans

Strömställare, Lastfrånskiljare och Säkerhetsbrytare
Även EMC godkända säkerhetsbrytare

Sedan början av 1907 har Kraus & Naimers strategi varit innovation och kundservice.

Idag har Kraus & Naimer ca 900 anställda runt om i världen och tillverkar årligen ca 4,3 millioner strömställare. Världens minsta kambrytare har konstruerats enligt mottot: "Vi gjorde det bättre - nu gör vi det ännu bättre".

DrivHuset har ett bra samarbete med Kraus & Naimer och ser fram emot att både bredda vårt sortiment av deras produkter, men även kunna erbjuda helhetslösningar tillsammans med konkurrens kraftiga frekvensomriktare, motorer, givare, flödesmätare, m.m. där säkerhetsbrytaren ingår som ett komplement.

Produkterna som presenteras i webbshopen är ett litet urval av de produkter som finns att tillgå ur deras sortiment. Vi kan även erbjuda strömställare, reservkraftomkopplare och DC-brytare för solcellsinstallationer, i många typer och varianter.

Läs mer

Flödesmätare för VA, dricksvatten, slam & kemikalier

Siemens välkända elektromagnetiska flödesmätare för elektriskt ledande vätskor. Välkänd på de flesta vatten- och avlopps-verk i hela Sverige. Mäter volymflöde och totalvolym, även för debiteringsändamål. Storlekar DN2 - DN2000. Kan verifieras på plats. Förbättras ständigt och har funnits i vårt sortiment under många år. 

Det som gör MAGFLO Helt Enkelt Bättre 

MAGFLO flödesmätare hjälper dig att mäta flöden på ett enklare sätt. Oavsett om det gäller installation, driftsövervakning eller kontinuerlig verifiering av noggrannheten kan användaren lita på att MAGFLO förbättrar hela verksamhetskedjan. 

Läs mer

Adress: Box 189 - 595 22 Mjölby - Sweden    Telefon: 0142 - 29 06 60    Telefax: 0142 - 105 21    E-post: info@drivhuset.nu

© Drivhuset AB Alla rättigheter reserverade   |   Om cookies   |   Sitemap   |    Användarvillkor   |   Säkerhetspolicy   |   Miljöpolicy